Верховна Рада України, фото: rada.gov.ua
Верховна Рада України, фото: rada.gov.ua

Парламент витратить понад 4 млн на туристичні послуги та кабельне ТБ

Меблі для кабінетів чиновників, смачні делікатеси й виділення 100 млн на ремонт адмінбудівлі - це далеко не все, чим останнім часом дивує Парламент. Цього разу Управління справами Апарату Верховної Ради України замовило не менш цікаві послуги на офіційному сайті майданчика електронної системи публічних закупівель ProZorro.

Тарифи на комуналку, кадр з відео
Тарифи на комуналку, кадр з відео

Українці мають одні з найдешевших тарифів на воду в Європі

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), провівши порівняльний аналіз тарифів на централізоване водоспоживання в країнах Європи, СНД і в Україні в 2020 році, заявила, що наша країна має одні з найдешевших тарифів на ці послуги.

Банкомат ПриватБанку / скріншот з відео
Банкомат ПриватБанку / скріншот з відео

Українці поскаржилися на "нав'язування" послуг у ПриватБанку

Українці все частіше скаржаться на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Так, клієнти помічають обмежувальні заходи з боку блокування без причин і співробітників. Українець поскаржився, що йому у відділенні без його згоди підключили не тільки депозит, а й активували функції, на які клієнт не погоджувався. І тепер він розповідає, що у відділенні йому не можуть їх відключити.

Автомобілісти, кадр з відео
Автомобілісти, кадр з відео

Українці можуть ганяти на дорогах з 16 років: у МВС зробили важливу заяву

На сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про рекомендації з боку психологів про те, що слід відрізняти психологічний - рівень розвитку психіки і світосприйняття - і хронологічний вік. Але при цьому законодавство є суворою річчю. Сервісні центри МВС спираються виключно на нормативні та законодавчі вимоги - статтю 15 Закону України "Про дорожній рух" та Правила дорожнього руху (ПДР).

Вагітність, скріншот: Youtube
Вагітність, скріншот: Youtube

Вагітні самі можуть розібратися з сумою допомоги: у Зеленського назвали формули

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився корисною інформацією для тих, хто планує вагітність. Він надав розрахунок допомоги по вагітності та пологах, нагадавши про те, що відпустка в такому випадку є оплачуваною і надається на підставі медичного висновку з 30 тижня.