Останнім часом почастішали скарги на сервіс однієї з найбільших українських компаній, яка здійснює послуги з доставки листів, посилок та інших різних вантажів "Нова пошта". Один з клієнтів помітив дивну помилку в мобільному додатку компанії.

Справа в тому, що після сумного інциденту клієнт радить не платити гроші через додаток, особливо великі суми. А ось в самій "Новій пошті" заявили, що проблеми у клієнта з банком, а не в додатку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "Нової Пошти" Дмитра на порталі для відгуків "Otzyvua".

Нова пошта / скріншот з відео
Нова пошта / скріншот з відео

"Хлопці, якщо вам цінні ваші гроші, в жодному випадку не здумайте платити їм гроші через додаток, особливо великі суми. Замовив людині на день народження в подарунок телевізор. Сума замовлення майже 7000 гривень. Мене повідомили, що у кур'єра в маленьких містах, швидше за все, не буде терміналу і попросили або зняти гроші, або оплатити в додатку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Живу в приватному будинку, снігу по вуха. Працюю з дому, маю деякі фізичні обмеження. Очікував доставку ще в суботу 21.02. 21, оскільки день народження у людини 23 го. У підсумку за кілька годин до приїзду кур'єра виявив те, що система просить ще раз заплатити за посилку. Як сказали на лінії підтримки, платіж було забраковано і повинен бути повернутий протягом декількох днів. Вже кілька разів переносив дату доставки, людина залишилася без подарунка фактично, в магазині косяться на мою некомпетентність.

Зі свого боку Нова пошта так і не повернувши гроші, пропонує заплатити за посилку вдруге і очікувати повернення коштів. Чого я, відповідно, робити точно не буду, оскільки не впевнений в тому що і другий платіж куди-небудь не засунуть. Банк у свою чергу обіцяє тримати платіж протягом 12 діб. За минулі 3 дні не дзвонив хіба що в Кабінет Міністрів. Платіж залишається як і раніше заблокованим банком і доручення на розблокування вони не отримували...", - пише незадоволений клієнт.

У свою чергу представник "Нової Пошти" надав клієнту відповідь: "Добрий день, Дмитро! Перевірили інформацію по накладній 20400218549347: на жаль, оплату послуг було скасовано, тобто кошти на рахунок нашої компанії не надходили. В даному випадку радимо звернутися до вашого банку і уточнити регламент повернення. Щиро сподіваємося, що надалі жодних непорозумінь більше не виникатиме. Гарного дня!".

Відгук клієнта "Нової Пошти", скріншот: otzyvua
Відгук клієнта "Нової Пошти", скріншот: otzyvua

Відповідь представника "Нової Пошти", скріншот: otzyvua
Відповідь представника "Нової Пошти", скріншот: otzyvua

Раніше повідомляли, українець розповів про шахрайство у відділенні Нової Пошти: зрізали наклейку і обчистили посилку.

Як повідомляв Знай.uа, шахрайки "гіпнозом" поцупили в українки мільйон: "Знімали негативну енергію".

Знай.uа писав, шахраї обкрадають українців через "Нову Пошту": отримують порожні посилки.