Співачка з України Світлана Лобода здивувала підписників стильним й стриманим образом.

Нову світлину вона опублікувала у своєму інстаграм-акаунті.

На фото співачка стоїть на східцях трейлера. На ній шкіряні штани коричневого кольору, чорна блузка й жакет насиченого синього кольору. Образ доповнюють коричневі лаковані туфлі на високому підборі й фірмові кучері жінки. Макіяж стриманий, акцент на очі. Помаду майстерно підібрали в тон до туфель і штанів.

У пості до фото зірка запитала: “Вог?”. Цілком доречно припустити, що її питання стосується легендарного глянцевого гламурного видання про моду, а не про специфічний стиль танців. З іншого боку, легко уявити Лободу, яка танцює вог у наступному кліпі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Прихильники й підписники з теплотою оцінили нетиповий образ для співачки. Хоча серед коментарів можна зустрітити дописи не так про образ жінки, як про її поведінку. Одна з підписниць запитала у співачки: “Для чого ви на дитячому конкурсі попою натискали на ці червоні кнопки? Що з вами? Це ж дитячий голос…”

Нагадаємо, Світлана Лобода показала закулісся "Голосу" і познущалася з Єгора Кріда.

Також портал Знай.uа писав, Лобода запалила вночі з чоловіком і показала це всім: "Я дуже люблю". Співачка поділилася яскравим відео, на якому танцює з другом, грузинським і українським модельєром Бічоллою Тетрадзе.