Зацькував вчителів мемами і розсилав від їх імені домашку з матюками — українським школярем зайнялася поліція

В одному з ліцеїв Житомирської області на десятикласника і його батьків відкрили адміністративне провадження через цькування учителів. Ця історія триває більше як пів року. Спочатку хлопець робив кумедні картинки-меми про подружжя Бовкунів - чоловік працює вчителем праці, дружина шкільною психологинею.

Вільшанський ліцей, кадр з відео
Вільшанський ліцей, кадр з відео

Заворотнюк вийшла в світ в образі квіточки, так і пашить здоров'ям

Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна поділилася з фанатами яскравим образом і запитала, на яку квітку вона схожа. Анна Заворотнюк стала притягувати увагу суспільства після того, як її мати Анастасія захворіла на рак.

Анна Заворотнюк / фото : instagram.com/anna_zavorotnyuk/
Анна Заворотнюк / фото : instagram.com/anna_zavorotnyuk/

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Світлана Лобода влаштувала ігрища з Крідом на очах у дітей: впала просто на коліна

Російський виконавець Єгор Крід і раніше українська зірка Світлана Лобода вразили фанатів спільною появою на шоу "Голос. Діти". Відомо, що не так давно почався новий сезон російського шоу "Голос. Діти", на якому членами журі стали Баста, Єгор Крід та Світлана Лобода.

Світлана Лобода та Єгор Крід / скріншот з відео
Світлана Лобода та Єгор Крід / скріншот з відео

Потап запалив з Тіною Кароль, поки Каменських немає поруч: "Настя, я не вдома"

Українські виконавці Тіна Кароль та Олексій Потапенко показали кадри з презентації нового шоу "Ліпсінк батл". Відомо, що вже 6 березня на українських екранах засяє нове шоу "Ліпсінк батл", в якому зірки будуть робити пародії на своїх колег.

Потап і Тіна Кароль / скріншот з відео
Потап і Тіна Кароль / скріншот з відео

Нові правила швидкої допомоги для українців: як викликати, щоб приїхали за 10 хв

Один з найактивніших українських юристів, які ведуть соціальні мережі на юридичну тематику, нагадав про нові правила виклику швидкої допомоги. Він зазначив, що нещодавно ходив на МРТ і перейнявся медичною тематикою.

Швидка допомога, фото: Instagram
Швидка допомога, фото: Instagram

Українцям проіндексують пенсії: на скільки і в кого зростуть виплати вже в березні

З 1 березня українським пенсіонерам проіндексують виплати на 11 відсотків. Це означатиме, що у середньому пенсія зросте на 308 гривень, однак торкнеться надбавка не всіх. Рішення про проведення індексації пенсій було затверджено постановою Кабінету Міністрів України „Про додаткові заходи соціального захисту пенсіонерів у 2021 році” ще 22 лютого.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео