У квітні 2024 року на нашу планету очікує кілька магнітних бур, які становлять потенційну загрозу для метеозалежних людей та технічних систем.

Вчені попереджають про можливі негативні наслідки, які можуть позначитися на здоров'ї людей та роботі техніки.

Магнітні бурі
Магнітні бурі

У квітні 2024 року прогнозуються три магнітні бурі:

  • слабка буря очікується 10-11 числа.
  • з 19 по 22 число очікується тривала та одночасно сильна магнітна буря.
  • також слабкі бурі з К-індексом 3 відзначаються 9-11, 16-17 та 27 числа.

Вплив магнітних бур на організм людини до кінця не вивчений, проте деякі метеозалежні люди можуть відчувати негативні симптоми, такі як головний біль, запаморочення, порушення сну і навіть підвищення тиску.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Магнітні бурі, фото: pixabay.com
Магнітні бурі, фото: pixabay.com

Як уберегтися від негативних наслідків магнітних бур?

Дотримання здорового способу життя може допомогти мінімізувати вплив магнітних бур на здоров'я. Важливі рекомендації включають обмеження стресів, правильне харчування, помірну фізичну активність, регулярний сон і утримання від шкідливих звичок.

Також радять провітрювати приміщення, збільшувати споживання води та проводити більше часу на свіжому повітрі.

Дотримуючись цих простих порад, можна зробити період магнітних бур менш неприємним і забезпечити собі та своєму організму найкращий захист від негативного впливу.

Нагадаємо, пасхальні витрати перевершать усі очікування: до яких цін на продукти готуватися

Раніше ми писали про те, що до омуналка забере останні копійки: українців приголомшили 50-відсотковим підвищенням тарифу.