Молодий місяць у знаку Тельця 8 травня трохи зменшить самовладання у проявах емоцій, особливо негативних, а також допоможе багатьом побачити для себе можливості та перспективи у діловій сфері.

З'єднання Меркурія і Хірона в другій половині тижня допоможе чудово орієнтуватися в потоках інформації, робити правильні висновки і розуміти логіку подій, що відбуваються.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Тиждень виявиться для Овнів яскравим, динамічним і продуктивним. Ви багато спілкуватиметеся, але не поспішайте записувати в друзі всіх нових знайомих. Не виключено, що вони мають свої меркантильні цілі. Вівторок виявиться активним днем, наповненим позитивними емоціями та увінчаний лаврами успіху. Більше прислухайтеся до порад колег та дійте спільно, постарайтеся не ігнорувати чужих амбіцій та інтересів. Намагайтеся за допомогою почуття гумору у вихідні уникнути скандалів. У неділю постарайтеся відпочити та відновити витрачені сили.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Не звертайте уваги на деякі дива у поведінці ваших знайомих, вони не змінилися, та й з вами все гаразд. Просто вам самому захочеться новизни відносин, ось ваша підсвідомість і підкидає нове сприйняття звичних речей. Ви зараз, як ніколи, схильні до проникливості, використовуйте цей стан для прояснення багатьох загадок свого життя. Ви можете здивувати своїх друзів і знайомих несподіваною поведінкою, але це тільки сприятиме приверненню позитивної уваги до вас.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Близнюків можливі певні труднощі, перед якими не варто відступати. Нині краще спиратися на перевірені методи, а нестандартні підходи використати опціонально. У роботі необхідно виявляти терпіння і завзятість, тоді перешкоди перетворяться на пил, який просто занесе вітром. Ваш авторитет у колективі виявиться непохитним. Не тільки співробітники, а й керівництво йтиме вам назустріч, створюючи сприятливі умови для роботи. Гарний час для підбиття різних підсумків та для початку відпочинку. Пам'ятайте, що, змінюючи своє сприйняття, ви змінюєте навколишній світ.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня ви здатні розібратися у багатьох заплутаних речах, виявивши хвостик клубка провідної нитки. Головне – не прогаяти цей хвостик. У вівторок чи середу можливі довгоочікувані надходження. У середу вас можуть завалити дрібними, але невідкладними справами. У п'ятницю вам зроблять пропозицію, яка позитивно вплине на ваш добробут. Загалом, ви опинитеся так зайняті, що буде непогано, якщо хоча б до вихідних ви згадаєте про будинок та сім'ю.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня не слід приймати поспішних рішень, краще пустіть все на самоплив, і річка долі сама підведе вас до оптимального виходу. Тиждень зручний для пошуків додаткової роботи, налагодження нових зв'язків. Якщо у вівторок комусь із родичів буде потрібна ваша допомога, виявите властиву вам великодушність. Найнапруженішим днем ​​стане п'ятниця, цього дня не розраховуйте на службові успіхи та розуміння з боку керівництва. Домашній затишок – необхідна умова нормальної життєдіяльності цього тижня, тому постарайтеся його забезпечити.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На роботі у вас можуть виникнути нові творчі ідеї, які швидко почнуть втілюватись у реальність. Відносини з колегами налагодилися, це створює позитивну атмосферу. Раптове незаплановане знайомство започаткує тривалу плідну співпрацю. Постарайтеся бути чесним із самим собою та з оточуючими, і тоді у п'ятницю ви не станете жертвою обману. Будьте обережні в середу – це несприятливий для вас день.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Спокій вам цього тижня тільки сниться. Постарайтеся зайняти вичікувальну позицію, накопичити сили і запастися терпінням і мудрістю. Тоді ваш раптовий ривок уперед приведе вас до перемоги над обставинами. Тримайте в порядку офіційні документи і не тягніть із проблемами, які необхідно вирішити цього тижня. У понеділок постарайтеся зайняти до начальства нейтральну позицію, інакше ви можете стати предметом заздрощів для колег. У неділю вас можуть раптово закликати на роботу: не турбуйтеся, роботу у вихідний вам так чи інакше компенсують.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Настав гарний момент для реалізації справи, яка давно й довго у вас не вимальовувалась. Не сумнівайтеся, зробіть рішучий крок уперед, і ви відчуєте довгоочікуване полегшення та впевненість у власних силах. Збільште кількість ділових контактів та корисних зустрічей. Ви можете знайти надійних союзників у новому проекті, якщо виявите свій дипломатичний талант і почуття міри. Постарайтеся більше часу приділити дітям і близьким родичам.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На роботі вам, ймовірно, доведеться повернутись до старих проектів, від яких ви з різних причин раніше намагалися ухилитися. У понеділок зберігайте рівновагу, перебувайте в спокійному настрої, не допускайте суєти і не виявляйте зайвого поспіху у справах. П'ятниця ж, навпаки, вимагатиме максимальної концентрації, не зазнає замішання і навіть хвилини сумнівів. Ви сповнені сил, так що сміливо дійте: у цей день у вас все вийде, не упускайте шанс, що підвернувся. У неділю, ставши свідком суперечки близьких людей, краще займіть нейтральну позицію.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У понеділок проблеми, що накопичилися, Козорогам доведеться вирішувати самостійно, на підтримку і допомогу з будь-якої сторони краще не розраховувати. Вас порадують нові зустрічі та враження, успіх у партнерських програмах. Обережність у діях не завадить, т.к. багато, навіть дуже гармонійні на перший погляд ситуації, можуть обернутися серйозними конфліктами. Важливе завдання цього тижня – вам необхідно впевнено та вчасно зробити свій вибір.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам щастить, але можуть виникнути незначні труднощі в роботі. Обережно обходьте їх, і не шукайте спеціально нових. Відносини з родичами стануть гармонійнішими. У понеділок, за бажання, ви зможете досягти заповітної мети. У середу краще не планувати нічого важливого, по можливості відпочиньте на природі. У четвер потрібна підтримка друзів вам забезпечена. П'ятниця дозволить вам проявити активність, все виходитиме, ви проявите блискучі організаторські здібності. Із дітьми можуть виникнути певні проблеми.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Імовірні значні успіхи у сфері освіти та в просуванні соціальними сходами. Але не варто чекати швидкісного ліфта, серйозного успіху ви не досягнете, нічого не роблячи, він вимагатиме від вас значних зусиль. Важливі повідомлення, отримані несподіваним чином, можуть значно змінити всі ваші плани. Можливий клопіт із родичами похилого віку.

Нагадаємо про гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тельців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.