Коронавірус косить ЗСУ: ще один воїн загинув через невидимого ворога

Офіційна сторінка "Командування Медичних сил Збройних Сил України" опублікувала зведення з приводу епідеміологічної обстановки у військах. Представники відомства заявили, що в Збройних силах тривають планові заходи для запобігання інфікування військовослужбовців гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Коронавірус у ЗСУ, фото з відкритих джерел
Коронавірус у ЗСУ, фото з відкритих джерел

Українці поскаржилися на спам від Vodafone

Vodafone - один з найпопулярніших операторів мобільного зв'язку в Україні. Його послугами за останніми даними користується понад 19,7 млн абонентів. Однак і на сонці бувають плями. Є нюанси, які незадоволені користувачі не мають наміру прощати оператору, і скаржаться.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще
Офіс Vodafone, Фото з відкритих джерел
Офіс Vodafone, Фото з відкритих джерел

Матч Шахтар – Інтер в Лізі Чемпіонів пробив гірникам шлях до Ліги Європи

У середу, 9 грудня, Шахтар зіграв свій виїзний матч у Мілані (Італія) шостого туру Ліги чемпіонів з Інтером. У першому таймі італійці були спритнішими, проте удача була на боці гірників – підопічні Каштру змогли зберегти нулі на табло до кінця поєдинку. За підсумками матчу "Шахтар" зіграв у нічию і зміг пробитися в Лігу Європи, посівши третє місце в групі Ліги чемпіонів.

Шахтар - Інтер, фото twitter.com/Inter_en
Шахтар - Інтер, фото twitter.com/Inter_en

Галкін пригадав, як спокушав школярок на танцях, не знала навіть Пугачова

Відомий російський гумористичний актор Максим Галкін, який вже 19 років одружений з примадонною російської естради Аллою Пугачовою і виховує з нею двох дітей Лізу і Гаррі, часто радує багатомільйонну армію шанувальників яскравими фото та відео зі свого особистого і творчого життя.

Максим Галкін, скріншот з відео
Максим Галкін, скріншот з відео

Українці розкрили правду про кешбек від Monobank

Monobank-український інтернет-банкінг, створений у 2017 році. Для його функціонування використовується банківська ліцензія Універсал Банку. Всього за три роки свого існування, Mono вже став головним конкурентом найбільшої української фінустанови-Приватбанку, фактично зірвавши його "монополію" на мобільний та Інтернет-банкінг.

Монобанк, фото з відкритих джерел
Монобанк, фото з відкритих джерел