Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram показали кадр з романтичного побачення Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта з їхніми дітьми. Варто зазначити, що пара виглядає на фото як справжня сім'я, особливо в оточенні Елі та Платона. На побаченні вони разом готують вечерю.

"Оцініть побачення Ксенії і Саші Еллерта від 1 до 10 😍", - йдеться в підписі до знімка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Складається відчуття, що після такого побачення, Еллерт – головний претендент на виліт. Навіть страшно стало", "З дітьми все ок, але потім просто ганьба. Таке відчуття, що Холостяк тут Еллерт, а не Ксенія. І плюс він ще велика дитина", - написали користувачі соцмережі в коментарях.

скріншот

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як фаворит "Холостячки" Мішиної вистрілив у суперників і зробив камінаут.

Як повідомляв портал Знай.uа, найскандальніший учасник "Холостячки" повернувся до колишньої: розважаються вдома на камеру.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вже живе з переможцем "Холостячки": в мережі з'явилися докази.