Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем і коміком Володимиром Дантесом, а також 10 років виступала в гурті "Время и Стекло", часто радує багатомільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу 30-річна виконавиця показала, як проходять зйомки 11-го сезону шоу "Голос країни", в якому вона обійме тренерське крісло. Так, Дорофєєва поділилася в своїх Insta Stories свіжими кадрами, на яких з'явилися її колеги.

Варто зазначити, що артисти розважаються, як можуть – вони балуються інстаграмними масками і обмінюються фото. На одному з кумедних роликів підопічна Потапа постала з величезними очима і губами.

Надя Дорофєєва, скріншот Insta Stories

Надя Дорофєєва, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Надя Дорофєєва, скріншот Insta Stories

шоу Голос країни, скріншот Insta Stories

скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва замінить Настю Каменських та її чоловіка Потапа в "Голос країни". Зірка розповіла, що шукатиме "голоси сучасності, трендових, digital-персонажів і талановитих артистів".

Нагадавши, Потап нарешті зізнався, чому Надя Дорофєєва пішла з гурту: "У неї дивовижна здатність".

Як повідомляв портал Знай.uа, "самоспалення" Дорофєєвої заради лайків побачила вся Україна.

Також портал Знай.uа писав, що раніше Надя Дорофєєва зізналася в проблемах психіки: "З нальотами панічних атак".