Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже цієї п'ятниці о 19:00 відбудеться фінал, в якому Ксенія обиратиме переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Так, нещодавно Ксенія Мішина на своїй сторінці в соцмережі Instagram розмістила фотографію зі зйомок фінального випуску проекту, на якій зображена в розкішному білосніжному вбранні. Акторка позує у великому світлому залі з красивим макіяжем і ідеально укладеним волоссям.

"Ну що, дорогі мої, залишилося зовсім не довго і ви дізнаєтеся, чим закінчиться ця історія.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Звичайно закінчиться лише телевізійна її частина, життя триває і для мене це лише початок.

Так багато суперечок про те, яким повинен бути мій вибір. Серце або розум, досвід минулого або сміливість і надії на майбутнє, страхи або довіра – вирішувати лише мені.

Як у дитинстві, коли вперше потрібно вийти на сцену дитячого садка, щоб розповісти віршик, завтра я зроблю вибір перед усією країною. Чи страшно мені?! Ні. Я не боюся жити, не боюся любити, не боюся довіряти. З кожним днем мені хочеться все сильніше і яскравіше відчувати смак життя, відчувати ніби під пальцями не рельєф. Мене не лякає шорсткість або невідомість, адже це і є унікальність.

Головний висновок який мені подарувала доля на цьому проекті: не потрібно шукати того, хто зробить тебе щасливим, того хто може компенсувати відсутнє. Потрібно бути наповненою і самодостатньою і тоді ти зможеш повною мірою насолодитися партнером побачивши в ньому те, що не може розгледіти ніхто інший", - написала Мішина.

Нагадавши, фаворит "Холостячки" зробив Мішиній пропозицію за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною донькою фіналіста Олександра Еллерта.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилося ексклюзивне відео, як "Холостячка" Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.