Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже зараз можна подивитися фінал, в якому Ксенія вибирає переможця між Олексієм Тригубенком і Олександром Еллертом.

Так, нещодавно на офіційній сторінці в соціальній мережі в instagram показали фінальні образи чоловіків, які виглядають дуже привабливо в класичних костюмах. У той же час Олександр і Олексій дуже різні.

"Ну що ж шановні, не чергове опитування, а де-факто - фінальне🌹 Ви подивилися весь проєкт, усі випуски, фінальні побачення, тому ваша думка: кого обере головна Холостячка країни Ксенія Мішина? 1 - Олексія Тригубенко, 2 - Олександра Еллерта. Долучайтеся до обговорення в коментарях👇", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Складно. Дуже складно", "Ніхто", "За зовнішнім виглядом видно, хто більш серйозно налаштований😂", "Після фінального побачення думка змінилася. Льоша 100%❤️", - зазначили в коментарях під постом глядачі.

Раніше ми писали про те, що батько "Холостячки" висловився про претендентів на серце доньки. Чоловік висловив надію, що Ксенія зробить правильний вибір, який приведе її до сімейного щастя.

Нагадаємо, Ксенія Мішина відверто заговорила про свій вибір у фіналі "Холостячки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною донькою фіналіста Олександра Еллерта.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилося ексклюзивне відео, як "Холостячка" Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.