Із зали засідань українського парламенту прийшли неоднозначні новини, які здивують будь-якого законослухняного громадянина.

Так, нардеп від партії "Голос" просто під час засідання запропонував обрати колір для кнопки, за допомогою якої голосують народні обранці за законопроєкти.

Про це стало відомо завдяки трансляції каналу "Рада" і реакції Telegram-каналу "Новини країни+".

Верховна Рада, скріншот: YouTube
Верховна Рада, скріншот: YouTube

"Що ви взагалі знаєте про важливі закони? Народний депутат від "Голосу" підняв дійсно найважливіше питання в історії Ради 9-го скликання. Він запропонував внести поправку, завдяки якій депутати зможуть обирати кнопку якою їм голосувати, тому що кожному з них подобається різний колір кнопок, комусь червоний, а комусь жовтий. Ось такі важливі речі вирішують нардепи поки бідні пенсіонери думають, як заощадити зайву копійку і не померти від голоду.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також пропонуємо нашим читачам переглянути відео, на якому відображено пропозицію народного депутата:

Варто також нагадати нашим читачам, що українці можуть попрощатися з приватністю своїх телефонних розмов, смс-листувань та інтернет-платежів. Верховна Рада прийняла законопроєкт "Про електронні комунікації".

У документі йдеться про те, що мобільні оператори тепер повинні записувати і зберігати розмови, sms-листування клієнтів і фіксувати їх геолокацію. На провайдерів ляже зобов'язання фіксувати не тільки відвідування користувача, а й проведені ним онлайн-платежі.

Раніше повідомляли, парламент оновив "верхівку" Кабміну - міністр-контррозвідниця, "плагіатор" і скандал з кнопкодавством.

Як повідомляв Знай.uа, Шмигаль повинен терміново стабілізувати ситуацію з боргами за зелену енергетику - інвестори.

Знай.uа писав, Разумков повідомив про факт "кнопкодавства" - депутатів пересадять, а зал парламенту напхають камерами.