Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський записав відео на тему нового штаму коронавірусу, про який зараз говорять у всьому світі. Відеозвернення він назвав "Антиістеричне відео" і опублікував на своєму YouTube-канал.

"Створюється враження, що хтось там нагорі дуже зацікавлений в тому, щоб ми всі перебували в постійно істеричному стані. Я помітив останні пару тижнів в моїй Україні стало менш напружено. Захворюваність перестала зростати, кількість пацієнтів у лікарні дуже велика, але на стабільно високому рівні, але не збільшується далі. Ми стали щодня чути про те, що вакцини прийшли в цей світ", - говорить доктор.

Комаровський вважає, що ніби хтось нагорі не хоче, щоб ми з вами заспокоїлися і терміново надає новий привід для істерики.

"Це що, перша мутація? Та цих мутацій з початку року вже були сотні. Не кожна мутація говорить про те, що вірус принциповим чином змінюється", - стверджує він.

Комаровський поспішає заспокоїти всіх і стверджує, що ця мутація ніяк не вплине на ефективність вакцини. Виробники вже сказали, що мутація ніяк не вплине.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський відповів на головні питання про covid-19 в Україні, помилкові тести і цінний кисень.

Як повідомляв Знай.uа, доктор Комаровський відповів, що підгузки необхідні мамам, а не дітям.

Також Знай.uа писав, що Комаровський застеріг про вплив covid - 19 на психіку.