Супрун покинула Україну та відлетіла в Америку

Колишня виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, закривши всі свої громадські організації в Україні, покинула країну і полетіла в США.

Уляна Супрун, фото з вільних джерел
Уляна Супрун, фото з вільних джерел

Поліція знайшла ймовірних замовників вбивства Шеремета

Національна поліція України заявила, що отримала важливу інформацію щодо ймовірних замовників вбивства журналіста Павла Шеремета і розпочинають слідчі дії в одній з європейських країн.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вбивство Павла Шеремета, скріншот відео
Вбивство Павла Шеремета, скріншот відео

В Україні збільшився податок на нерухомість: скільки здеруть з нещасних українців за "зайві" метри

Від початку 2020 року в Україні збільшився максимальний податок на житлову нерухомість. Зазвичай платежі відносно цих податків приходять заднім числом, тому у 2021 році українці будуть платити податок, нарахований за 2020 рік.

Податок на нерухомість, кадр з відео
Податок на нерухомість, кадр з відео

Працевлаштування в Польщі, Чехії, Німеччині: що зміниться для українських заробітчан у 2021

З початком пандемії закриті кордони стали на перешкоді мільйонам заробітчан. На додачу звузився й вибір вакансій. Водночас багато з тих, хто виїхали на заробітки в Європу до пандемії, там і залишилися.

Заробітчани, фото - RegioNews
Заробітчани, фото - RegioNews

Шкільна освіта радикально зміниться у 2021: обов'язковий предмет на ЗНО, переатестація вчителів й інклюзивність

Реформа української освіти триває. У 2021 році ще більше закладів освіти зіштовхнеться з нововведеннями, атестаціями або отримає нове обладнання; вперше випускники будуть вимушені здавати обов'язкове ЗНО з математики.

Школа, кадр з відео
Школа, кадр з відео

Пробне ЗНО у 2021 році: скільки заплатять випускники у різних регіонах

У вівторок, 5 січня, в Україні розпочинається реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Вартість участі залежить від місця проходження тестування.

ЗНО, фото з вільних джерел
ЗНО, фото з вільних джерел