Міністр соцполітики Лазебна відповіла на гострі "пандемічні" питання: виплати родинам загиблих і оформлення лікарняних на самоізоляції

Міністр соціальної політики Марина Лазебна прокоментувала наявні проблеми з виплатами компенсацій родинам загиблим від коронавірусної хвороби COVID-19 медиків, а також розповіла, що робити з лікарняними при самоізоляції.

Марина Лазебна, скріншот YouTube
Марина Лазебна, скріншот YouTube

Дівчина, з якою Мурат зрадив Лорак, показала доньку

Нова кохана колишнього чоловіка Ані Лорак показала красуню-доню. Ексчоловік Кароліни Мурат Налчаджіоглу давно не приховує своєї нової пасії. Про нову кохану Мурата відомо, що дівчина з Києва і її звуть Лілія, їй 24 роки, вона працює візажистом і виховує доньку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Мурат Налчаджіоглу його нова дівчина Лілія, фото Instagram
Мурат Налчаджіоглу його нова дівчина Лілія, фото Instagram

Олена Зеленська залишила школярів без кави та сосисок: норми набули чинності

З 1 січня 2021 року в середніх освітніх установах України змінився санітарний регламент. Зокрема, змінилися вимоги для харчування школярів, і тепер їдальням доведеться вводити нове меню. Інфографіку зі змінами опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram дружина президента України Олена Зеленська.

Олена Зеленська, фото з відкритих джерел
Олена Зеленська, фото з відкритих джерел

Як зміниться заробітна плата у 2021 році: роботодавці розкрили свої наміри

Попри нелегкий 2020 рік українців потішили добрими новинами на 2021. Адже понад 23% керівників компаній України заявили про наміри збільшити заробітну платню у цьому році.

Карантин в Україні, кадр з відео
Карантин в Україні, кадр з відео

Зупинилося серце легендарного актора, серіали з ним обожнював весь світ

В останній день 2020 року, світ кіно зазнав втрати. 31 грудня пішов з життя відомий актор Гарі Ховард Клар. Про це стало відомо з повідомлення Фонду імені Джорджа Ромеро.

Президентка Молдови Санду їде до Зеленського: розмовляє українською краще за деяких

Новообрана президентка Молдови Мая Санду приїде до Києва. Президентка Молдови Майя Санду відвідає Україну з офіційним візитом 12 січня. Про це заявили в канцелярії лідера Молдови.

президентка Молдови Мая Санду
президентка Молдови Мая Санду

Міністр Лазебна анонсувала важливі зміни 2021 року: що буде з пакунком малюка й чого чекати людям з інвалідністю

Міністерка соціальної політики Марина Лазебна поділилася планами щодо підтримки населення України у 2021 році. Зокрема вона торкнулася теми реалізації програми "Пакунок малюка" та підвищення виплат людям з інвалідністю.

Марина Лазебна, скріншот з YouTube
Марина Лазебна, скріншот з YouTube