Міністерство соціальної політики України прийняло рішення пояснити громадянам, як у майбутньому, на всій території держави, здійснюватиметься робота місцевої влади з населенням.

Йдеться про так звану "Модель організаційної структури виконавчого органу сільської, селищної, міської ради з питань соціального захисту населення та захисту прав дітей".

Про це стало відомо завдяки публікації Міністерства соціальної політики України в мережі Facebook.

Черга, скріншот: YouTube
Черга, скріншот: YouTube

"Модель організаційної структури виконавчого органу сільської, селищної, міської ради з питань соціального захисту населення та захисту прав дітей. З метою забезпечення єдиного методологічного підходу до розробки положень про структурні підрозділи з питань соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій та виконання повноважень з питань соціального захисту населення та захисту прав дітей органами місцевого самоврядування на перехідний період до початку виконання функцій територіальними органами Національної соціальної сервісної служби України, Мінсоцполітики розроблено модель організаційної структури виконавчого органу сільської, селищної, міської ради з питань соціального захисту населення та захисту прав дітей.", - повідомляють у Мінсоцполітики.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Публікація Мінсоцполітики, скріншот: Facebook
Публікація Мінсоцполітики, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що міністр соціальної політики України Марина Лазебна розповіла, як зростуть пенсії і чи зміниться порядок соціальних виплат у 2021 році. Інтерв'ю у глави Мінсоцполітики взяли журналісти Радіо Свобода. За словами Лазебної, уряд України планує почати індексацію пенсій з 1 березня 2021 року. При цьому, в Кабміні ще не знають, яким зробити індекс — це тільки обговорюється.

Раніше повідомляли, як отримати подвійний трудовий стаж і скільки внесків потрібно платити: відповідає Пенсійний Фонд.

Як повідомляв Знай.uа, працювали з колегою разом, а нарахували різну пенсію - українцям пояснили, як таке може бути.

Знай.uа писав, міністр соцполітики Лазебна поділилася пенсійними планами на 2021 рік: 5-етапне зростання та індексація.