Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше шести мільйонів чоловік.

Якось раніше виконавиця вже ділилася знімком в одному спортивному топіку і трусиках. А зараз, ймовірно, жінка постала в тому ж вбранні, але вже серед людей, що роблять її більш красивою.

Фанати Лободи оцінювали її її тонку талію і ідеально плоский животик, який підтверджує факт, що в свої 38 років Лобода виглядає краще багатьох 20-річних. А зараз вона зняла процес, як її "рожеві" волосся перетворюються в накручені і красиві.

"Брюки перетворюються на елегантні шорти", - зовсім тихо і майже нерозбірливо вимовила Світлана Лобода.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зовсім недавно вона також з'явилася на сторінці свого концертного директора Нателли Крапівіної, яка постала поруч зі співачкою в досить чоловічому образі, в класичних брюках, туфлях і білосніжній сорочці. "Рік почався максимально позитивно і весело. Хочу продовжити цей стан якомога довше! Чого і Вам бажаю!😉#времячудес @lobodaofficial 💛", - написала вона у підписі до знімків.

Лобода і продюсер. скріншот: Instagram
Лобода і продюсер. скріншот: Instagram

Нагадаємо, Світлана Лобода з'явилася в обіймах "нареченого": "Весільне фото..."

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода в одному ліфчику показала досконале тіло: "Зібрала речі"

Знай.ua писав, Лобода віддасть 10 тисяч найвідданішому фанату: "Процес зсередини". Вона опублікувала пост, в якому розповіла, що стежить за творчістю шанувальників.