Рідна сестра президента згоріла від коронавірусу: лікарі не встигли врятувати

Рідна сестра 41-го президента Сполучених Штатів Америки Джорджа Буша-старшого Ненсі Елліс Буш померла після зараження коронавірусом. Про це повідомляє в понеділок, 11 січня, видання The New York Times з посиланням на її сина.

Ненсі Елліс Буш, фото Bettmann Archive
Ненсі Елліс Буш, фото Bettmann Archive

Тіна Кароль зважилася на "слизьку" відвертість: "Швидше"

Співачка Тіна Кароль - жінка-загадка. Хоча вона завжди сяє на публіці, вона рідко відкриває завісу своєї душі і дає розгледіти, що там робиться. Її пости в соціальній мережі Instagram нерідко загадкові, і несуть в собі якийсь потайний, прихований сенс.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Тіна Кароль, Фото Instagram
Тіна Кароль, Фото Instagram

Зеленська попросила про допомогу: "Самотужки не подолаєш"

Перша леді України Олена Зеленська заговорила про безбар'єрну історію №1. Дружина президента зазначила, що ми неодноразово стикаємося з бар'єрами протягом усього нашого життя і вони можуть бути різними: економічними, моральними або фізичними. Також незначними, легко переборними, важкими і тими, які самостійно подолати не можна.

Олена Зеленська, скріншот: Youtube
Олена Зеленська, скріншот: Youtube

Розлучена Гросу не справляється з величезними платежами: "Плакати в душі"

Відома українська співачка Аліна Гросу має величезну аудиторію шанувальників, з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 400 тисяч осіб.

Гросу і компанія, фото: Instagram
Гросу і компанія, фото: Instagram

Українцям показали дитячу лікарню, яка більше схожа на карцер: "Матраци з чужим ДНК і подушки-клопівні"

Українцям показали в яких умовах лікують діток у 6-й дитячій лікарні Дніпра. Фотофактом поділилися в телеграм-каналі "Чорний Список". Вид лікарні дійсно лякає: двері, як в сараї, подушки, які кишать не одним поколінням пилових кліщів і матраци, незнаючі про хімчистку.

джерело: "Чорний Список"
джерело: "Чорний Список"