ПЦУ, сайт ПЦУ
ПЦУ, сайт ПЦУ

У ПЦУ відповіли батькам, коли новонародженому малюкові давати ім'я

У прес-службі Православної Церкви України розповіли, на який день потрібно вибрати ім'я новонародженій дитині за церковними канонами. При цьому сучасні українці можуть вибирати ім'я і раніше або пізніше восьмого дня, а Церквою воно затверджується під час Таїнства Хрещення читанням особливої молитви.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Верховна Рада продовжує "жирувати" - 1 млн піде на VIP-авто і м'ясні делікатеси

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Представники так званого урядового кварталу не припиняють витрачати сотні тисяч гривень на зовсім другорядні, а часом абсурдні, речі. Які тільки замовлення не робили профільні управління Верховної Ради і Кабміну: картини з бурштину, листівки, телевізори, меблі в кабінети чиновників, багатомільйонний ремонт адмінбудівлі та ін. Тепер же список поповнили м'ясне "асорті" і прокат елітного авто.

свіча пам'яті, ілюстративне фото з вільних джерел
свіча пам'яті, ілюстративне фото з вільних джерел

Помер зірка серіалів і кіно, серце не витримало

У Москві, 13 січня, передчасно помер актор театру і кіно Денис Карасьов. Артист помер у своїй квартирі. До Карасьова додому прибули медики, які не змогли його реанімувати. Попередньою причиною смерті артиста названо серцеву недостатність. Акторові було 57 років.

Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот з відео
Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот з відео

Розведена Гросу в яскравому макіяжі і зухвалому прикиді пішла в загул

Відома українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва. Цього разу 25-річна знаменитість опублікувала яскравий пост, в якому привітала свою багатотисячну армію шанувальників зі Старим Новим роком і побажала всім позитивні емоції, щастя і натхнення.

Олексій Тригубенко, фото з Instagram
Олексій Тригубенко, фото з Instagram

Льоша з "Холостячки" повідав про найболючішого

Фіналіст проєкту "Холостячка", бізнесмен Олексій Тригубенко так і не зміг підкорити серце головної героїні Ксенії Мішиної. Однак чоловік продовжує розвивати свою діяльність і вести сторінку в мережі. Нещодавно Льоша опублікував у своєму Instagram новий пост, в якому розповів підписникам, як почати бізнес з нуля.

Євген Комаровський, скріншот: YouTube
Євген Комаровський, скріншот: YouTube

Комаровський пояснив, чому коронавірус не лікується антибіотиками

Доктор Комаровський розповів про антибіотики і "погані поради". Відомий лікар-педіатр, письменник і телеведучий Євген Комаровський часто дає поради щодо лікування різних захворювань, а в період пандемії covid-19 доктор звертає особливу увагу на лікування коронавіруса, адже саме на цю тему отримує найбільше запитань.