Фіналіст реаліті-шоу "Холостячка", бізнесмен Олексій Тригубенко так і не зміг підкорити серце головної героїні Ксенії Мішиної. Однак чоловік продовжує розвивати свою діяльність і вести сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно Тригубенко поділився у соцмережі враженнями від поїздки в український Буковель. Так, головний улюбленець глядачів "Холостячки" відправився на гірськолижний курорт з великою компанією, щоб відсвяткувати день народження друга. На опублікованому знімку Льоша позує в колі друзів зі сноубордом у руках.

У підписі до фото чоловік зазначив, що планує повернутися до Києва через кілька днів.

"Приїхали в Буковель відсвяткувати ДР Льоші Капустіна і покататися на лижах! Зараз в самий розпал справ, я навіть подумати не міг, щоб поїхати кудись відпочивати, але Льоша запросив і я йому не зміг відмовити! І тепер сильно йому за це вдячний! Повертаємося в п'ятницю до Києва і з новими силами приступимо до роботи! А пока... ми поїхали на гору! Всіх обійняв ❤️", - написав Тригубенко.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Олексій Тригубенко повідав про найболючіше: "У мене 8 років не виходило". Чоловік опублікував у своєму Instagram пост, в якому розповів підписникам, як почати бізнес з нуля.

Нагадаємо, як Еллерт зробив велику послугу колишньому супернику: "Льоха все привезе".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Тригубенко розповів про своє кохання: "Моя дружина буде..."

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Тригубенко вперше після "Холостячки" з'явився з дівчиною: блондинка з великими очима.