Дружина відомого українського коміка і зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача Вікторія досить часто радує багатотисячну аудиторію зворушливими сімейними фотографіями в Instagram.

Не так давно Вікторія розмістила на своїй сторінці в соцмережі дуже милий ролик, де з'явилася такса на прізвисько Буся і 6-річна донька Елізавета, яку шанувальники зіркової пари також знають, як "крихітку Ліззі". Мама привела дівчинку і собаку на заняття з вокалу.

На відео дитина дуже дзвінко пищить, нагадуючи маленьке курча. Варто зазначити, що собака також намагається вити з Лізою в унісон. Дівчинка сказала в ролику, що Буся теж хоче співати.

"Тепер навіть на вокал всі разом ходимо))) І не лише я на тиху вчуся співати в коридорі...))) Буся взагалі вирішила в нахабну співати разом з Лізі в залі! Відчуваю, скоро взагалі до мікрофона лапи потягне 🎙..))) 🤭🤪🤣 ", - жартівливо написала дружина гумориста.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач показав, якою красунею виросла донька, ледь поміщається на шиї у тата.

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" мало не влаштував НП на зйомках: реакція команди безцінна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач перетворився на небезпечного хижака: "Королівський кобр".

Також портал Знай.uа писав, що дружина Ткача Вікторія показала запальний виступ і "опустила" Моргенштерна.