Відомий український педіатр, телеведучий і вельми популярний блогер Євген Комаровський презентував свою нову книгу. Вона називається "365 порад на перший рік життя вашої дитини".

Книга вийшла ще в 2020 році, але Комаровський нагадав, що ніколи не пізно дізнатися щось нове, особливо, якщо це стосується дітей.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена Комаровського в мережі Instagram.

Публікація Євгена Комаровського, скріншот: Instagram
Публікація Євгена Комаровського, скріншот: Instagram

Публікація Євгена Комаровського, скріншот: Instagram
Публікація Євгена Комаровського, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Дана публікація являє собою адаптований до формату Instagram фрагмент нової книги Е.О. Комаровського "365 порад на перший рік життя вашої дитини".", - підписав публікацію Євген Комаровський.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Євген Комаровський розповів українцям, що неправильно обмежувати прогулянки: "Але я все ж сподіваюся, що ви розумієте елементарні речі: прогулянка — це не стояти на вулиці в черзі за пивом, прогулянка — це гуляти на свіжому повітрі, рухатися. Причому рухатися не в натовпі, а серед дерев — в парку, лісі, по набережній. Загалом, якщо прогулянка — це свіже повітря, але не люди навколо, то гуляйте на здоров'я. І гуляйте так якомога довше - це дуже корисно".

Раніше повідомляли, чоловік три місяці ховався в аеропорту від Covid-19: годували пасажири, а спав - де впаде.

Як повідомляв Знай.uа, Комаровський дав інструкцію з безпечних прогулянок: як не підчепити Covid-19 на вулиці.

Знай.uа писав, Комаровський пояснив, чому фізкультура важливіше спорту: "Не зміцнює організм".