На масових акціях на підтримку Навального стає гаряче і небезпечніше: спецтехніка на шляху до Москви

У Російській Федерації збільшується кількість протестувальників, що вийшли на акції на підтримку опозиціонера Олексія Навального. Відразу ж після повернення політика в Росію, його заарештували на 30 діб до 15 лютого. Його команда слідом опублікувала на просторах Youtube відеорозслідування з історією про найбільший хабар. "Палац для Путіна" з 19 січня зібрав вже більше 68 мільйонів переглядів і це число продовжує зростати.

ПриватБанк, скріншот відео
ПриватБанк, скріншот відео

Телефонують з незнайомого номера: у "ПриватБанку" попередили українців про небезпеку, бережіть карту

Один з найбільших українських банків "ПриватБанк", який зараз є державним, вирішив розповісти своїм клієнтам про те, як діють від їх імені підступні шахраї. Завдяки інформації співробітників банку можна дізнатися, як захистити свій фінансовий номер від шахраїв.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Ларрі Кінг, фото: GettyImages
Ларрі Кінг, фото: GettyImages

Зупинилося серце легендарного телеведучого Ларрі Кінга

Ларрі Кінгу було 87 років, він помер в "місті янголів" в Лос-Анджелесі. Ларрі ще на початку січня потрапив до медичного центру з позитивним тестом на коронавірусну інфекцію.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Вільне використання російської мови: Зеленського поставили перед нелегким вибором

Микола Всисович Ісаєв є автором безлічі петицій на сайті глави держави. Він публікує їх різними мовами і вимагає від Зеленського припинити "геноцид" держави. А зараз він вимагає негайно прийняти Закон "Про забезпечення функціонування російської та інших мов національних меншин України".


Горить український гуртожиток з біженцями з Донбасу: є постраждалі, включаючи дітей

З'явилася інформація про пожежу в гуртожитку в Павлограді Дніпропетровської області, де переважно проживають переселенці з Донбасу. Жителів зараз евакуюють, а за даними місцевих засобів масової інформації — є постраждалі, включаючи дітей.