Відомий український радіоведучий на "Люкс ФМ", а також засновник YouTube-каналу "Слава+" Слава Дьомін часто ділиться яскравими публікаціями з багатотисячною аудиторією на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно блогер розмістив у своїх Insta Stories смішний ролик, в якому з'явився автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт.

Так, Дьомін зустрівся з гумористом і показав це підписникам. На відео він вказує на коханого Ксенії Мішиної зі словами: "Це ж він".

Еллерт жартівливо відповів, що він – Олексій Тригубенко, явно натякаючи на раптову популярність фіналіста "Холостячки" серед глядачів проекту. При цьому Дьомін круто підігравав приятелб і продовжував розвивати цей жарт.

"Дівчата! Це ж він! Без тієї своєї. Від кого йому передати поцілунок?" - підписав ролик Слава.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories слави Дьоміна

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories слави Дьоміна

скріншот Insta Stories слави Дьоміна

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories слави Дьоміна

Нагадаємо, Олексій Тригубенко з "Холостячки" всерйоз захопився і забув про Мішину: "Лише я і..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина опинилася в джакузі не з Еллертом: "Любити з розмахом".

Також портал Знай.uа писав, що наречений "Холостячки" Еллерт приніс додому коронавірус у відерці: "Передав мій друг".