Українці отримають компенсацію за опалення: список щасливчиків і важливий нюанс

Постраждалим від підвищення тарифів на електроенергію українцям уряд має намір виділити по тисячі гривень. Від цього підвищення постраждали практично всі українці, проте найсильніше відчули зростання цін саме громадяни, які використовують електрику для опалення житла.

В Україні може значно подорожчати хліб: що буде з цінами на продукт номер один

В Україні можуть значно зрости ціни на хліб. Причиною цьому називають подорожчання сировини, палива та електроенергії. Таким прогнозом поділився на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Хліб, кадр з відео
Хліб, кадр з відео

Тіна Кароль відхопила красунчика на "Голосі країни", Дан Балан і поруч не стояв

Телеканал "1+1" продовжує трансляцію сліпих прослуховувань на 11 сезоні легендарного шоу "Голос країни". У другому випуску шоу глядачам показали, що до журі завітав Нікіта Ломакін - молодий і амбітний виконавець, якого дуже полюбляють усі молоді дівчата.

Нікіта Ломакін, кадр з програми "Голос країни"
Нікіта Ломакін, кадр з програми "Голос країни"

Під індексацію потраплять не всі: по кому вдарить новий "закон про пенсії"

Кабмін запропонував законопроект Про удосконалення пенсійного законодавства, який вступає в протиріччя з іншими його документами і може погіршити становище цілих груп пенсіонерів. Кабмін на своєму засіданні затвердив законопроект Про індексацію пенсій 27 січня — тепер він має надійти до Верховної Ради.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Настя Каменських після смерті батька звернулася до фанатів: "Просто зараз…"

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, 25 січня на своїй сторінці в Instagram повідомила численним шанувальникам трагічну новину. У віці 81 року помер її тато, Олексій Йосипович Жмур.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Шмигаль пообіцяв українцям зарплати, як у Польщі чи Словаччині, але є нюанс

Денис Шмигаль розповів, що зарплати українців повинні зрости до рівня "як у Польщі чи Словаччині" вже до 2030 року. Про це в суботу, 30 січня, заявив прем'єр-міністр на своїй сторінці у Фейсбуці.

люди в масках, скріншот з відео
люди в масках, скріншот з відео

Ольга Сумська оголилася біля моря та спробувала з чоловіком дещо вперше: "Бомба компанія"

Відома українська актриса Ольга Сумська поділилася раритетною фотографією зі своєю величезною аудиторією в Instagram. Цього разу артистка вирішила згадати, як давно влітку відпочивала з чоловіком у Бердянську.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram