Дубинського виключили зі "Слуги народу", - ЗМІ

Народного депутата Олександра Дубинського виключили з фракції "Слуга народу". За виключення проголосували 198 нардепів, проти - 29, 19 людей взагалі не відгукнулися.

Олександр Дубинський, скріншот: Youtube
Олександр Дубинський, скріншот: Youtube

Леся Українка заграла новими фарбами в 21 столітті

25 лютого виповнюється 150 років від дня народження української поетеси Лесі Українки. Ювілейний 2021 рік – це можливість говорити про імена Лариси Косач-квітки, її героїнь та твори у численних подіях, які відбуватимуться протягом року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Леся Українка, скріншот: Youtube
Леся Українка, скріншот: Youtube

Новий український правопис залишиться в силі, - Малюська

Міністр юстиції Денис Малюська заявив, що новий правопис залишається в силі, і що так буде надалі. Як відомо, нещодавно Окружний адміністративний суд Києва скасував новий український правопис.

Міністр юстиції Малюська, фото: Facebook
Міністр юстиції Малюська, фото: Facebook

Ціни на газ для населення в лютому: які тарифи пропонують постачальники

У лютому 2021 року більшість постачальників газу встановили ціну для населення на рівні 6,99 гривні за кубометр. Тим не менш, є компанії, які продають газ дешевше фіксованої ціни.

Газова труба, кадр з відео
Газова труба, кадр з відео

У школах запропонували найняти "секс-педагогів": щоб не завагітніли в 16 років

Гість кабінету експертів – Святослава Федорець, заступник директора асоціації сексологів і сексотерапевтів України, розповіла, чому програма статевого виховання для школярів має бути підтримана на державному рівні.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео