Колишній прем'єр-міністр України Володимир Гройсман після довгого мовчання знову повернувся до інформаційного простору. Експрем'єр став гостем одного з українських телеканалів, де відповів на питання журналістів, а також гостей студії.

Про це стало відомо завдяки публікації Володимира Гройсмана в мережі Facebook, до якої він прикріпив запис випуску каналу "Україна24".

Володимир Гройсман, скріншот відео
Володимир Гройсман, скріншот відео

В один момент телеведуча розповіла про думку чинного президента Володимира Зеленського про те, що державі потрібно послабити вплив олігархів, а також запитала у Володимира Гройсмана, що він думає стосовного цього.

"Ви поставили найважливіше питання, яке напевно вже 30 років хвилює українців. Я б сказав, що тут питання не в олігархах, не в медіа. Тут питання яким чином влада хоче впливати, в тому числі і на медіа ресурси. Ми повинні цінувати свободу слова. Я взагалі не люблю слово олігарх, у нас є представники великого бізнесу. Мета повинна бути така - економічний розвиток, в першу чергу держави і відповідний рівень життя. Бо за останні десятиліття у нас сталося багато несправедливих речей", - зазначив Володимир Гройсман.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що президент України Володимир Зеленський у своєму Telegram-акаунті 5 лютого, опублікував нове відеозвернення, яке "навмисно" записав російською мовою після введеного раніше "мовного" закону. Він написав, що відразу ж вибачається перед тими, кого такий вчинок може обурити. Однак йому хочеться, щоб його чітко почула та частина аудиторії, яка ставиться до української мови насторожено.

Раніше повідомляли, у Зеленського зробили заяву щодо імпічменту: "Для запуску процедури...".

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський показав жест пальцями українцям в Антарктиді.

Знай.uа писав, Зеленський підколов Порошенка з його нерішучістю: "Дорогий, Ви наше все".