Відомий український педіатр Євген Комаровський частенько дає поради батькам про виховання і здоров'я дітей, і робить це різними каналами комунікації. Іноді це статті в журналі, публікації в соціальній мережі Instagram або відеозаписи на Youtube.

Зараз, 8 лютого 2021 року, в співтоваристві Комаровського, як і раніше, знову вирішили додати трохи гумору. На сторінці опублікували картинку, на якій описані два стани "З дітьми/Без дітей". При цьому намальовані там качечки.
Без дітей тварина каже: "Ох, як же важко і сумно, коли моїх діток немає поруч...". Тоді як на протилежному боці кола, інша качечка вже з маленькими дітьми каже: "Друзi, друзi! Дайте мені хоч трохи особистого простору!".

Євген Комаровський, скріншот: Instagram
Євген Комаровський, скріншот: Instagram

"Прям точно про мене️🤦‍♀️ Без доньок трійнят нудно, а коли з ними, то хочеться відпочити😂", "😂Все саме так, а перші дні їх в саду, чим зайнятися? Що робити?😂", "Сумую за дитиною, поки вона спить 😅 чекаю поки вона засне, коли не спить😂", "😂Саме так, особливо з найменшими", "I навіть блiн в туалеті: "Мааам, ти вже покакала??"😩😂", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Комаровський)
Коментарі, скріншот: Instagram (Комаровський)

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Нагадаємо, захворіти на covid-19 вдруге: Комаровський оцінив шанси виграти вірусну "лотерею"

Як повідомляв "Знай.ua", Комаровський розповів про завдання батьків на зиму: "Ховаємося від сопливих дітей"

Знай.ua писав, Комаровський назвав маленькі кроки проти важкої хвороби