Олень з головою мерця налякав мисливців

У понеділок, 8 лютого, на японському острові Хоккайдо помітили оленя, у якого в рогах намертво застрягла голова мертвого оленя. Так, все почалося з того, що в соцмережі Twitter з'явилася страшна фотографія інциденту.

олень в Японії, фото з Twitter
олень в Японії, фото з Twitter

Бійці ЗСУ відбили у окупантів 2 гектари мінного поля

У зоні операції Об'єднаних сил станом на 17:00 понеділка, 8 лютого, було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Військовий / фото: Facebook
Військовий / фото: Facebook

Каменських зізналася, що постійно думає про Сома з "Маски"

Минулої суботи, 6 лютого 2021 року, на телеканалі "Україна" відбувся третій епізод масштабного проекту "Маска". У соціальній мережі Instagram, на офіційній сторінці проекту продовжують з'являтися публікації з фрагментами минулого випуску і питання шанувальникам шоу про те, кого вони бачать зі знаменитостей під тією чи іншою маскою.

Сом і Каменських, скріншот: Youtube
Сом і Каменських, скріншот: Youtube

У мережі з'явився новий "Скандал" з Тіною Кароль: "Де моя гетеросексуальність?"

Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Колектори робили з українців-боржників зірок фільмів для дорослих

На офіційній сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook сьогодні, 8 лютого 2021 року, з'явилося відео успішного викриття з боку кіберполіції злочинної групи колекторів у шантажі та створенні порнографічних матеріалів із зображенням клієнтів-боржників.

Затримання злочинців, скріншот: Facebook
Затримання злочинців, скріншот: Facebook

Які товари найбільше висмоктують гроші: перелік непотрібних покупок

Щоб на касі вартість покупок не перетворювалася у кругленьку суму, слід складати список продуктів і строго його дотримуватися. Крім того, варто оминати цілком непотрібні товари. Непотрібні товари крадуть гроші покупців, а насправді виявляються сміттям, що захаращує будинок.

Покупки, кадр з відео
Покупки, кадр з відео