Популярна українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників публікаціями з райського курорту в Домініканській Республіці.

Відданим шанувальникам вже замало кадрів з офіційної сторінки і вони намагаються знайти цікаві знімки на просторах мережі. Так, нещодавно було опубліковано знімок Ксенії Мішиної з ще однією відомою українкою.

Про це стало відомо завдяки публікації на фанатському пабліку проєкту Холостяк "holostyak_stbua" в мережі Instagram.

Публікація "holostyak_stbua", скріншот: Instagram
Публікація "holostyak_stbua", скріншот: Instagram

"Ось така зіркова зустріч в Домінікані, впізнали з ким Ксенія на фото?)", - запитують шанувальники.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

На фотографії шанувальники впізнали відому українську співачку Ірину Федишин, яка теж в ці лютневі дні відпочиває в Домінікані. До слова, фанати вже поставили тисячі лайків під фото і почали активно коментувати публікацію: "Звичайно, Ірина Федишин", "Ксю і "супер" "пупер" "ідеальна" Федишин", "Світ - тісний", "Вродлива дівчина, тільки я не знаю хто це!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що Ксенія Мішина разом зі своїм коханим сценаристом "Кварталу 95" Олександром Еллертом і з дітьми Платоном і Елею вирушила у відпустку в Домініканську Республіку.

Раніше повідомляли, "Холостячку" Лесю Нікітюк помітили із завидним красенем: вся в білому і щаслива.

Як повідомляв Знай.uа, Льоша Тригубенко з "Холостячки" остаточно забув Мішину в обіймах незнайомки.

Знай.uа писав, "Холостячка" Мішина здивувала одкровенням щодо "кексів" з Еллертом: "Не було с*ксу".