Українська письменниця і поетеса Оксана Забужко згадала про радісні моменти з померлим режисером Сергієм проскурнею.

Детальніше про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що 9 днів тому помер відомий український режисер Сергій Проскурня. Письменниця Оксана Забужко знала його багато років і зі сльозами на очах згадала, якими були щасливі моменти разом з ним. Письменниця написала, що з гіркотою видаляє контакти Сергія, тому що "він вже не відповість".

Забужко згадала про військовий парад на День Незалежності у 2018 році, куди її запросив Проскурня (саме він керував Маршом Нової Армії). Він запропонував письменниці престижні місця, на що вона з радістю погодилася.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Поетеса також згадала про похорон Діани Петриненко, які також режисував Сергій. Він займався організацією похорону і навіть домовився з Віталієм Кличком поховати співачку поруч з її найкращою подругою.

І про останніх їх з Сергієм проект Оксана також не забула-це були зйомки для телебачення "різдвяні пісні" Сестрами Тельнюк.

"щось вони записували в Кропивницькому, він попросив мене приєднатися по Скайпу, без всяких режисерських пояснень, далі пішли нестиковки, я розсердилася,-і вийшло, що це була наша остання бесіда, і остання його смска - питання теж звучить тепер зовсім",-написала Забужко.

Наостанок письменниця згадала про його зворушливе привітання на День народження.

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук вшанував пам'ять Сергія Проскурні.

Як повідомляв портал Знай.иа, помер відомий український театральний режисер і продюсер Сергій Проскурня.

Також Знай.иа писав, що Забужко згадала, як посунули Лесю Українку через Януковича.