Відомий астролог Павло Глоба розповів про наступаючий рік Білого металевого бика згідно з китайським календарем.

Детальніше про це експерт розповів на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що в п'ятницю, 12 січня, настане Новий рік згідно з Китайським календарем. В цей же день почнеться рік Білого бика. За словами Павла Глоби, цей рік характеризується стійким розвитком, оскільки основні якості бика - внутрішня сила, статичність і готовність нести на собі тягар відповідальності і проблем.

"Стихія металу, відповідна цьому року, має на увазі жорсткість у прийнятті рішень і можливість відсікання всього непотрібного. Людей, народжених в рік Бика, характеризує завзятість у досягненні поставлених цілей і тому всім, хто розраховує реалізувати в 2021 році серйозні проекти, доведеться багато і наполегливо працювати", - розповів астролог.

Павло Глоба розповів, що рік Бика стане відмінним часом для реалізації великих планів практичного характеру: "Адже бик — це символ матерії і родючості". Він порадив не забувати це тим, хто наполегливо йде до своїх цілей.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що Глоба пояснив, як Парад планет позначиться на протестах в Росії.

Як повідомляв портал Знай.иа, за прогнозом Павла Глоби, 2021 рік буде досить стабільним і спокійним, але не позбавленим несподіваних поворотів долі.

Також Знай.иа писав, що у Ванги розсекретили Пророцтво на 2021: родич ясновидиці про закінчення пандемії.