Італійський бренд одягу вразив світ новим винаходом - величезні черевики-монстри.

Нещодавно дизайнер Беате Карлссон представила світу нову колекцію одягу лейблу AVAVAV, головним хітом якої стали величезні чоботи, схожі на лапи монстра. Однак, дизайнер не ставила перед собою мету зробити лише чоботи - головна мотивація її колекції - екологічність.

Справа в тому, що всі речі з колекції були зроблені з обрізків одягу таких модних будинків як Rick Owens, Gucci і Jacquemus. Беате намагалася подарувати нове життя сміттю, тим самим рятуючи планету від загибелі.

Але одягу з колекції не так привернула шанувальників моди, як її доповнення – незвичайне взуття. Бренд випустив кілька видів ботфортів в зеленому, червоному, блакитному і чорних кольорах. Всі вони нагадують величезні лапи монстрів. Однією з найбільш обговорюваних моделей стали так звані "криваві Чоботи" - Взуття ніби вилита з розлитої крові.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Незважаючи на те, що багато хто не визнає старань дизайнера і вважають її творіння потворністю, справжні фанати порахували мерзенним лише те, що не можуть купити чоботи в цю ж секунду.

Варто відзначити, що пара таких чобіт коштує в районі 900 євро.

Нагадаємо, що зірки "СТМПУ" підкорили тиждень моди — Брик мало не впала, а любителі перемотали груди.

Як повідомляв портал Знай.иа, Марічка Падалко на Українському Тижні моди закликала зняти ярлики.

Також Знай.иа писав, що гаряча фітнес-модель Малолетова оголила пишні форми: "чоловік то дозволив?".