15-річну доньку Полякової звинувачують у шахрайстві

15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч підписників. Юна модель і блогерка поділилася новою фотографією в соцмережі, на якій вона зображена з другом і гітаристом свого рок-гурту "Шви".

Маша Полякова, фото з Instagram
Маша Полякова, фото з Instagram

Долю пенсіонерів у 2021 році вирішено: затверджено показник середньої заробітної плати

В Україні затверджено показник середньої заробітної плати за 2020 рік, на основі якого призначатимуть пенсії громадянам. Про це йдеться у повідомленні Пенсійного Фонду України, пише "Пенсійний кур'єр" у соцмережі Фейсбук. Згідно з повідомленням за грудень 2020 року цей показник становить 13 320 гривень 55 копійок, а за 2020 рік – 10 340 гривень 35 копійок.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Реєстрація на ДПА у форматі ЗНО: школярам показали чіткий план дій

Другий місяць 2021 року стрімко мчить до своєї середини, а це означає, що кінець навчального року вже не за горами. Школярі і деякі студенти незабаром складатимуть іспити. У Міністерстві освіти і науки України пояснили, як зареєструватися на здачу державної підсумкової атестації за форматом ЗНО.

Іспити, фото: Unian
Іспити, фото: Unian

Надя Дорофєєва перетворила Дантеса на домогосподарку

Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" і тренер 11 сезону шоу "Голос країни: Перезавантаження" – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva. Артистка часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Еллерт залишив Мішину висіти над прірвою

Ксенія Мішина показала екстремальні розваги в сонячній Домінікані. Українська актриса та колишня "Холостячка" Ксенія Мішина разом зі своїм обранцем, шоуменом і сценаристом "Квартал 95" Олександром Еллертом відпочивають в Домініканській Республіці.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, фотоколаж з фото Instagram
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, фотоколаж з фото Instagram