15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч підписників.

Так, юна модель і блогерка поділилася новою фотографією в соцмережі, на якій вона зображена з другом і гітаристом свого рок-гурту "Шви". Відомо, що колектив вперше оголосив про себе на початку цього року, і в ньому Маша є вокалісткою.

"На якому інструменті ви б хотіли навчитися грати, або вже граєте?" - запитала у підписників дівчина.

Маша Полякова з другом, фото з Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Маша Полякова в гурті Шви, фото з Instagram

До речі, в коментарях доньку Полякової звинуватили в шахрайстві.

"Здрастуйте, я хочу сказати що, те що ви зробили, це дуже не красиво з вашого боку. Мова йде про те що ви взяли гроші за піар, а піар так і не зробили, при цьому обіцяли що виправите цю помилку - а пройшло вже близько тижня", - написав один з користувачів соцмережі.

Потім сама Оля Полякова відреагувала на публікацію, зазначивши, що вони "класні".

"А як класно вона на гроші кидає", - відповіли співачці.

скріншот коментарів

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова показала, в чому секрет її молодості: "З літака просто в клініку". На відео їй роблять в клініці омолоджуючі процедури краси.

Нагадаємо, Оля Полякова відвела 15-річну доньку на процедури для дорослих. Маша намагається брати приклад зі своєї зіркової мами і вже в такому молодому віці займається своїм зовнішнім виглядом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Полякова поділилася відео з вечірки на честь дня народження її зіркової матері.

Також портал Знай.uа писав, що 15-річна донька Полякової показала ноги від вух: дуже схожі з мамою.