"Найсильніша людина світу" Василь Вірастюк позмагається з Марусею Звіробій

Василь Вірастюк змагатиметься за мандат народного депутата - "слуги" висунула українського спортсмена та актора кандидатом на парламентських виборах. 11 лютого пройшов з'їзд партії "Слуга народу", на якому було висунуто Василя Вірастюка кандидатом у нардепи у 87-му окрузі (Івано-Франківська область).

Василь Вірастюк, фото Instagram
Василь Вірастюк, фото Instagram

Нові підручники з історії віддадуть Одесу і Дніпро Росії - вчені готують бунт проти "рускава міра"

Новий підручник з історії України для 8 класів, який вже незабаром може з'явитися в школах по всій Україні, миттєво спровокував скандал серед працівників освітньої сфери. Елементи "рускава світу", спотворення історичних фактів і відхилення від Держстандарту – все це, за словами експертів, лише незначна частина резонансних слабких сторін.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Рускій мір", протести - фото з Фейсбук (Н.Піпа)
"Рускій мір", протести - фото з Фейсбук (Н.Піпа)

Зеленський побував на передовій в зоні ООС і отримав нагороду від морпіхів

Володимир Зеленський відвідав лінію зіткнення в зоні проведення операції об'єднаних сил. У четвер, 11 лютого, президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою в Донецьку область. Разом з президентом на Донбас вирушили посли країн "Великої сімки".

Зеленський під час робочої поїздки на Донбас, фото: president.gov.ua
Зеленський під час робочої поїздки на Донбас, фото: president.gov.ua

У ДТП загинув талановитий музикант: постраждали діти, дружина у важкому стані

Трагічна ДТП, в якій загинув 29-річний музикант Артем Язловецький, сталася 9 лютого у Кіровоградській області. Його 25-річна дружина Анастасія зараз знаходиться в реанімації.

ДТП, фото: ДСНС у Кіровоградській області
ДТП, фото: ДСНС у Кіровоградській області

Зміна прописки без військкомату і штампа: українці за добу зможуть зробити те, що затягували роками

У перший день квітня 2021 року українцям буде не до сміху, в цей день стартує експериментальний проект електронної прописки. І почнеться це з того, що штамп в паспорті втратить свою необхідність. Його просто почнуть скасовувати.

Українці, фото: Unian
Українці, фото: Unian