У четвер, 11 лютого, в Силах спеціальних операцій Збройних сил України проведено зимовий збір снайперів разом з представниками Управління державної охорони України.

Про це повідомляє прес-служба командування ССО України в соцмережі Facebook.

"Сніг, дощ, безшумне пересування, маскування та тактики дій в зимовий період вдень та вночі. Протягом декількох днів кращі снайперські пари відпрацьовували питання нових методів контрснайперської боротьби, виконання стрільби під нахилом 90”, а також проходження зони замінованого загородження в зимових умовах. Також в зібранні взяли участь представники компанії виробників зброї і боєприпасів, які проводили заняття та надавали допомогу під час виконання вправ стрільб вдень і вночі", - йдеться у публікації.

зимовий збір снайперів, фото з Facebook ССО України
зимовий збір снайперів, фото з Facebook ССО України

зимовий збір снайперів, фото з Facebook ССО України
зимовий збір снайперів, фото з Facebook ССО України

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У прес-службі командування ССО уточнюється, що проведення цих зборів підвищує рівень підготовки особового складу і дає можливість снайперам обмінюватися досвідом своєї тонкої роботи.

Нагадаємо, постріл снайпера забрав життя мужнього українського захисника на Донбасі: медики боролися до останнього.

Як повідомляв портал Знай.uа, вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом у окупантів: "Готові відбити ворожу атаку".

Також портал Знай.uа писав, що у зоні операції Об'єднаних сил було зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Бійці ЗСУ відбили у окупантів 2 гектари мінного поля.