Дружина президента України Володимира Зеленського Олена поділилася новою публікацією в соціальній мережі Instagram.

Сьогодні, 12 лютого 2021 року, вона поставила запитання українцям, які стежать за її життям і досягненнями в якості громадського діяча.

"Чи може корисне бути смачним? Сьогодні разом з робочою групою ми шукали відповідь на це питання. Для цього запросили дітей скуштувати страви з оновленого шкільного меню, приготовані за новими нормами та стандартами. Для нас було важливо і цікаво почути відгуки учнів. Тому що дуже хочеться зробити так, щоб вони з'їдали, а не викидали свої сніданки, обіди, полуденки або вечері. Зворотний зв'язок отримали, деякі страви допрацьовуємо. Заздалегідь про страви розповідати не буду, але поділюся: в наступному місяці ми проведемо презентацію меню для широкої громадськості", — написала Олена Зеленська в підписі до публікації.

Школярі куштують страви з нового меню, скріншот: Instagram
Школярі куштують страви з нового меню, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Бажано щоб у всіх школах країни оновили меню😢і не тільки на папері, але і в реалії! Тому що пишуть одне, а дитина стверджує, що не давали нічого подібного😢", "Мій син вже чекає цього в їхній гімназії. Сподіваюся з вересня кожна школа нашої країни зможе дарувати не тільки знання дітям, а й здоров'я!", "Зверніть будь ласка увагу на переферію, а не тільки на центральні міста", " я не знаю де і в яких школах такі обіди. У нашій школі не Тобто, а дивитися страшно на те що дають дітям", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленська)

Нагадаємо, Олена Зеленська терміново звернулася до українців, часу залишилося мало

Як повідомляв "Знай.ua", стурбована Зеленська заговорила про найважливіше в житті: "Уявити не могла..."

Знай.ua писав, Зеленська пропонує впливати на вулиці