Сім порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за поточну добу, 12 лютого.
Про це повідомляє пресштаб ООС у вечірньому зведенні в соціальній мережі Facebook.
Збройні формування РФ використовували підствольні гранатомети, стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети недалеко від населеного пункту Водяне, на Приазов'ї, в районі відповідальності "Сходу". Українські захисники вирішили не терпіти обстріли, тому дали адекватну відповідь противнику.

Воїни ЗСУ, скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Воїни ЗСУ, скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Також у зведенні йдеться про те, що біля Павлополя наш військовослужбовець отримав поранення в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. Йому надається необхідна медична допомога після оперативної доставки чоловіка до лікувального закладу. У районі відповідальності "Півночі" путінські окупанти двічі застосовували БПЛА, з його допомогою вони скинули два постріли ВОГ-17 біля позицій Об'єднаних сил поруч з населеним пунктом Золоте-4. Також безпілотний літальний апарат використовувався противником поблизу Новолуганського, там він перетнув лінію розмежування і був своєчасно придушений за допомогою засобів радіоелектронної боротьби.

"Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. У районі проведення операції Об'єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 6 гектарів території та передали на знищення 101 вибухонебезпечний предмет. Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, Зеленський після повернення з передової терміново скликає РНБО

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський "привітав" з 200-м днем перемир'я на Донбасі: "Армія сильна"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Знай.ua писав, постріл снайпера забрав життя мужнього українського захисника на Донбасі: медики боролися до останнього