Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,5 мільйонів чоловік, з якими вона продовжує ділитися фотографіями з відпочинку на Мальдівах, але зараз після Stories, де вона відобразила волохатого красеня в своєму ліжку, Нікітюк виклала кілька кумедних рекламних відео. Ведуча постала в одній лише коробці, повністю гола.

"Новій Пошті" 20 років. Подумайте тільки... 8 тисяч відділень, 318 мільйонів посилок за 2020 рік - це успіх. З них, до речi, 20 мільйонів тільки моїх посилок. Ця посилка направляється у ваше відділення", - розповіла Леся Нікітюк, поки була в коробці і з келихом шампанського в одній руці.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories

"20 років 🤔 а міжнародних відправок немає і не зрозуміло обіцяють тільки", "Рафіку окремий респект😍 😂", "А те, що нова пошта зараз допаковує без попереднього узгодження посилки, нікого не бентежить!? Останнє відправлення отримала на 735!!грн намотали картон 4 смужки", — написали користувачі в коментарях під рекламною публікацією в профілі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Нiкiтюк)
Коментарі, скріншот: Instagram (Нiкiтюк)

Нагадаємо, ботокс і нарощене волосся? "Холостячка" Нікітюк відповіла на питання про пластику

Як повідомляв "Знай.ua", холостячка Нікітюк перетворила Тараса Тополю на Волочкову: рухав тазом у шортиках

Знай.ua писав, Леся Нікітюк відмовилася від " Холостячки": "Білосніжку і сім гномів всі бачили"