Часом дуже хочеться покуштувати звичайних сосисок як в дитинстві, проте не хочеться купувати магазинні через велику кількість хімії в складі. Тому ми зібрали для вас рецепт домашніх сосисок, які приготує навіть новачок в кулінарії.

Інгредієнт:

  • Куряче філе (з грудки або стегна) – 1 кг.;
  • Вершки 10% - 350 мл.;
  • Сіль – 1 ч. л.;
  • Копчена або звичайна паприка - 1 ч. л.;
  • Сухий часник - 1 ч. л.

Приготування:

Куряче філе закидаємо в чашу блендера (якщо чаша маленька, то спочатку його слід подрібнити), заливаємо вершками і додаємо всі спеції. Ретельно збиваємо всі інгредієнти до отримання однорідної повітряної маси (ніжно-рожевого кольору).

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Далі беремо кондитерський мішок або звичайний пакет, наповнюємо його і викладаємо на деко невеликі сосиски. Є ще другий варіант: накласти в пакет для запікання м'ясну масу і скрутити в формі ковбаски.

Сосиски на деку ставимо в духовку і запікаємо 15-20 хвилин при температурі в 180 градусів. Сосиски в пакетах кидаємо вариться в каструлю на 15 хвилин.

Два варіанти домашніх сосисок готово! Таке блюдо сподобається як дітям, так і дорослим. Приємного апетиту!

Нагадаємо, що картопляні деруни з грибами і сиром стануть вашим фірмовим рецептом.

Як повідомляв портал Знай.иа, пиріг з листкового тіста з м'ясом і грибами: ідеальне блюдо всього за пів години. Найшвидший рецепт м'ясного пирога з грибами стане ідеальним рішенням для несподіваних гостей.

Також Знай.иа писав, що зовсім недавно на Youtube-каналі одного з фіналістів першого сезону професіоналів "МастерШеф" Едуарда Канаряна з'явився рецепт дивного десерт з ялинки.