Французька блогерша і пранкерша Марі Бенолье зустріла в Дубаї українця, який катався на дорогому автомобілі і в наручних годинниках Rolex.

Відповідне відео Марі опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Марі Бенолье відома світу завдяки своїм відчайдушним витівкам і пранкам. Нещодавно дівчина приїхала в Дубай, де знімала блог про місцеві багатства. Яким було її здивування, коли на вулицях вона зустріла молодого українця на Rolls-Royce і в дорогому годиннику Rolex.

Блогерка підійшла до автомобіля, щоб познайомиться з водієм, проте той виявився не дуже товариським. Все, що Марі вдалося про нього дізнатися - йому 22 роки, він з України і неймовірно багатий. На жаль, молодий чоловік відмовився називати своє ім'я і не розповів, як заробив на такі багатства.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Знай.ua з'ясував, що таємничим незнайомцем виявився український блогер і чемпіон мотоспорту Алекс Слобоженко. На своїй сторінці в Instagram хлопець постійно хвалиться дорогими автомобілями і подорожами. У нього є щонайменше кілька елітних суперкарів Lamborghini і Porsche та інших дорогих транспортних засобів.

Нагадаємо, що популярна Київська блогерка, яку охрестили " українською Кардашьян", Олена Омович підігріла інтерес фанатів черговим гарячим знімком на честь свята.

Як повідомляв портал Знай.uа, дівчина півфіналіста "Холостячки" Андрія Рибака Аліна Смирнова порадувала шанувальників новим знімком і розповіла про любов до себе.

Також Знай.uа писав, що популярна російська блогерка і фітнес-тренер Софія Малолетова поділилася з шанувальниками відвертим знімком без білизни.