Скандальний російський проект "Дом-2" опинився під загрозою закриття - зйомки шоу планували відновити в лютому, проте ні учасників, ні знімальну групу ще не запрошували.

Детальніше про це пишуть росСМИ.

Відомо, що через 16 років шоу "Дом-2" покинуло ефір ТНТ, проте творці телестройки не були налаштовані на закриття. Власник реаліті провели переговори з різними телеканалами, які готові викупити шоу. За підсумком все зупинилося на телеканалі СТС Love. Відновити зйомки планували вже в середині поточного місяця, проте цього не сталося.

"Вся справа в контракті, досі немає рішення по грошах - за скільки канал купує виробництво шоу. Торгуватися і рахувати можна довго, так що поки незрозуміло", - заявило джерело.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Відомо, що" Дом-2 " знімається блоками: по 6 програм за зміну. На них витрачається сума з шістьма нулями, а транслює канал набуває їх в рази дорожче. За рахунок цього виробляє компанія і заробляє. Саме щодо вартості одного випуску продакшн і телеканал веде торг.

А в той час, поки власники вирішують питання з СТС, вся знімальна група більше 2-х місяців сидить без роботи і потихеньку починає розбігатися. Учасникам дещо простіше - вони поки виживають за рахунок реклами в соціальних мережах.