Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де постійно радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Нещодавно 42-річна знаменитість розмістила в соцмережі красиву фотографію, зроблену в її спальні. Лорак позує на своєму білосніжному ліжечку в чорній сукні в білизняному стилі. Жіночний образ артистка доповнила натуральним макіяжем.

Варто зазначити, що в підписі до знімка Кароліна заінтригувала фанатів прем'єрою нової пісні, яка, судячи з опису, буде про кохання.

"Любов – це таїнство двох душ. Скоро те, чого ви так довго чекали... Прем'єра", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ані Лорак, фото з Instagram

"Краса ❤️", "Дуже! 🖤🙌", "Дякую за цю прекрасну новину! ❤️", "Невже дует? 😍😄", "Кароліна, яка ви красуня! Дуже чекаємо 🤍", - прокоментували пост користувачі соцмережі.

    Раніше ми писали про те, що Ані Лорак розкрила секрет своїх пружних сідниць. Зірка розповіла про свої ритуали для підтримки тіла в хорошій формі.

    Нагадаємо, раніше Ані Лорак похвалилася шикарним палацом у Москві.

    Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак відкинула міні-сукні та вразила скромністю, діву не впізнати.

    Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак поскаржилася на холод і мінусову температуру повітря в Москві.