Розлючений чоловік "побив" Олега Винника

Нещодавно в одному з міських супермаркетів Запоріжжя стався дивний інцидент. Невідомий побив картонний манекен українського співака Олега Винника і зняв те, що відбувається на відео. Так, напередодні 14-го лютого, чоловік помітив у торговому залі картонний манекен Олега Винника, який викликав у нього негативні емоції.

Олег Винник, фото з Instagram
Олег Винник, фото з Instagram

В Україні нове авто можна буде оформити просто в салоні

У середу, 17 лютого, стало відомо про нову послугу, яка дозволяє українцям спростити процедуру придбання нового транспортного засобу. Цей сервіс був створений за ініціативою Міністерства внутрішніх справ України.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

покупка авто, фото Pxhere
покупка авто, фото Pxhere

Як не дати банку себе обдурити: на що звернути увагу в першу чергу

Для того, щоб не втрачати гроші і знати всі підводні камені, потрібно заздалегідь уважно ознайомиться з умовами обслуговування банку. Про важливі кроки для власної безпеки розповіли в Міністерстві юстиції України.

Каса у банку, кадр з відео
Каса у банку, кадр з відео

Леся Нікітюк показала, з ким зважиться на останній шанс: "Я не заміжня, він не одружений"

Леся Нікітюк показала, з ким зважиться на "останній шанс". Яскрава та непередбачувана ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" Леся Нікітюк, яка зібрала в Instagram 3,6 мільйона підписників, не стомлюється радувати таку величезну армію шанувальників свіжими кадрами зі свого життя, а також веселити різними історіями.

Леся Нікітюк, фото Instagram
Леся Нікітюк, фото Instagram

Настя Каменських просить українців про допомогу

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото та відео. Цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка розмістила в соцмережі фотографії зі зйомок загадкового детектив-шоу "Маска".

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Коли в Україну прийде весна: синоптик ошелешив морозним прогнозом

Народний синоптик Леонід Горбаль розповів, коли в Україну прийде весна. Народний синоптик складає прогнози за допомогою нестандартних методів: він враховує рух планет Сонячної системи і народні прикмети. Наука не визнає такі методики, проте Леонід Горбаль стверджує, що його прогнози завжди збуваються.

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

У Києві школярка випала з 16-го поверху, лікарі були безсилі

У середу, 17 лютого, на вулиці Архітектора Вербицького в Дарницькому районі Києва 15-річний підліток випав з балкона 16-поверхового житлового будинку. На місце події виїхали слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції, ювенальні поліцейські та медики.

дівчина випала з балкона, фото Київ Оперативний
дівчина випала з балкона, фото Київ Оперативний