На курорті в Єгипті сталася трагедія з українкою. Вона займалася сноркелінгом, тобто плавання під водою з маскою і дихальною трубкою.

Відомо, що сімейна пара з Рівного відпочивала в Єгипті. Про деталі трагедії повідомило видання Радіо Трек з посиланням на власні джерела. Офіційної заяви від влади поки що немає.

Загибла відпочивала з чоловіком, а під час сноркелінга чоловік плавав разом з нею, але раптово жінка зникла з його поля зору.

Чоловік Українки відразу покликав на допомогу рятувальників, але їм не вдалося врятувати жінку.

На даний момент невідомо, що стало причиною трагічного інциденту.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, у Берліні за загадкових обставин померти 25-річна модель, яка напередодні розлучилася із захисником мюнхенської Баварії.

Успішна модель Касія Ленхардт тиждень тому розлучилася із захисником "Баварії" Жеромом Боатенгом після тривалих відносин, а 9 лютого поліція знайшла красуню мертвою в її квартирі в Берліні.

Раніше ми повідомляли, модель знайшли мертвою після розриву із захисником "Баварії".

Як повідомляв "Знай.uа", морський атракціон відправив відпочиваючого в лікарню, перелом хребта і запалення легенів.

Також "Знай.uа" писав, що хотіла зрізати шлях і залишилася без ніг, на Вінничині рятують 9-річну Софійку.