Відома українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

Нещодавно 25-річна виконавиця зізналася, що вона перебуває в романтичних стосунках зі своїм старим другом, актором Романом Полянським.

Цього разу Аліна розмістила в своїх Insta Stories дивне відео, на якому вона абсолютно на себе не схожа. Так, в кадрі хрещениця Ірини Білик позує в обтягуючій трикотажній сукні червоного кольору. Вбрання Гросу доповнила перукою з короткого русявого волосся. Ймовірно, артистка вирішила приміряти новий образ заради нової ролі або, щоб вразити нового коханого.

Аліна Гросу, скріншот з Insta Stories

Аліна Гросу, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу після хворобливого розлучення заговорила про розбите серце. Співачка порадувала шанувальників довгоочікуваним кліпом на пісню "Утримай мене", зйомки якого проходили в Києві.

Нагадаємо, Аліна Гросу знайшла щастя після розлучення: як її балує Роман Полянський.

Як повідомляв портал Знай.uа, більше не "Холостячка" Аліна Гросу показала нового обранця: "Чекаю на весілля".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу з розмазаною тушшю видала щирі емоції: "У сльозах і печалі".