15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

Нещодавно юна модель і блогерка розмістила в соцмережі незвичайну фотографію, зроблену на художній виставці. У кадрі донька Полякової позує на тлі картин в чорній сукні та високих грубих черевиках. При цьому обличчя дівчини не видно, оскільки фото обрізано.

У підписі до знімка Маша поцікавилася у фоловерів, які місця вони відвідують.

"Всього лише естетика ✨. Чому віддаєте перевагу музеям або кіно?" - запитала Полякова молодша.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Клуби)", "Або театр", "Люблю кіно, але залежить від настрою можна в музей і на виставку картин ❤️❤️❤️❤️❤️", "Думаю про романтичний тиждень з тобою, хороше вино і чіпси чекають на тебе", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що 15-річна донька Полякової зважилася на крайні заходи, обличчя не буде колишнім.

Нагадаємо, Оля Полякова змусила 9-річну доньку кататися по снігу на клейонці: "Санок немає".

Як повідомляв портал Знай.uа, 37-річна Оля Полякова погодилася змінити обличчя: "Молодша за всіх молодих".

Також портал Знай.uа писав, що Маша Полякової привела додому бойфренда, мама не проти: "Бери гітару".