Відомий український кулінар й переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився у своєму Instagram новою публікацією. Женя за допомогою звичайних курячих яєць дав нове життя пюрешці - у цієї страви оригінальна назва "Ньокі".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПропонуємо нашим читачам збільшити свою рецептну книжечку і порадувати себе новою стравою.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена Клопотенка в мережі Instagram.
"Новий варик для сніданку під'їхав. Ньокі. Звучить капець дивно і складно, але за фактом ньокі - це пюреха з яйцями і борошном. Робите тісто, варите і отримуєте італійські галушки. Бам. А якщо всередину ще запхати сир, то взагалі виходить якийсь секс у роті.
Як готувати: даю вам відразу інгредієнтів на 3 порції, тому що ви ті ньокі схаваєте і все одно буде мало. Берете 450 г картоплі, чистите, ріжете, соліть, варіть, товчете, кидаєте 120г борошна, сир, одне яйце і вимішуєте тісто.
Сир у мене кантрі, мені подобається кремовий смак топленого молока. За кількістю - додавайте сиру скільки хочете, тому що багато сиру не буває. Від великого шматка тіста відщипуєте маленькі галушки, формуєте і варете приблизно 3 хвилини.
Дістаєте, додаєте вершкове масло, свіжозмелений перець і якусь маленьку зелену фігню для краси. Лайфхак: ви можете наліпити багато тих італійських галушок заздалегідь, заморозити, а потім вранці тупо діставати і варити. Цьом.", - поділився Женя.
Раніше повідомляли, Євген Клопотенко пояснив, що таке справжня творчість.
Як повідомляв Знай.uа, що приготувати на вечерю: Клопотенко показав спагетті з мітболами в томатному соусі.
Знай.uа писав, Євген Клопотенко заморочився над індійськими хлібцями наан: "Зараз навчу вас".