Малюк з унікальною мутацією спантеличив лікарів: шість крихітних лапок і два хвостики

У Сполучених Штатах народилося диво-цуценя, у якого є додаткова пара лап і запасний хвіст. При цьому життя собачки стало лише краще: ветеринари давно не бачили такого активного малюка.

цуценя Шкіппер, фото Daily Mail
цуценя Шкіппер, фото Daily Mail

На Житомирщині бензовоз загорівся просто на трасі, ледь не засмаживши водія живцем

Вогнегасник, який кожному водієві потрібно мати в автомобілі, черговий раз довів свою важливість під час НП на трасі. Уранці 25 лютого на трасі "Київ - Чоп" поблизу с. Вереси Житомирського району загорівся бензовоз. Як повідомляє пресцентр ДСНС, повідомлення про загоряння бензовоза надійшло по лінії "101" о 06:00.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На Житомирщині загорівся бензовоз, фото пресцентр ДСНС
На Житомирщині загорівся бензовоз, фото пресцентр ДСНС

Потап розкрив своє найпотаємніше бажання: "С*ськи як у Насті Каменських"

Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, відомий як Потап, розкрив своє найпотаємніше бажання.

Потап і Настя Каменських, фото Instagram
Потап і Настя Каменських, фото Instagram

Українці зможуть перевірити "біографію" авто до покупки: кількість ДТП, колір і рік випуску

На сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook з'явилося нагадування про те, що сервісні центри МВС мають онлайн-сервіс з перевірки автомобілів за VIN-кодом.

Автомобіліст, скріншот: Youtube
Автомобіліст, скріншот: Youtube

Пенсійний калькулятор допоможе розрахувати майбутні виплати: проста інструкція від ПФУ

У Пенсійному фонді України продовжують роботу над сервісом "Пенсійний калькулятор". Цей онлайн-інструмент дозволить спрогнозувати рівень виплат, на які може претендувати громадянин чи громадянка після виходу на пенсію.

Пенсіонер, скріншот відео
Пенсіонер, скріншот відео

Хіт Тіни Кароль не хотіли брати на радіо, занадто складна: "Таких історій у мене багато"

Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в соцмережі Instagram.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram